home     over DiSy     screenshots     prijzen    DOT     helpdesk     downloads     inloggen                  remote support 
   

DiSy is gemaakt vanuit een samenwerking tussen twee bedrijven: Dixis en Sys

Dixis staat voor kwaliteit, service en hoogstaande producten. Wij bieden oplossingen voor uw automatiseringsproblemen en zijn tevens gespecialiseerd in oplossingen voor multimedia vraagstukken. We zijn een jong bedrijf, en proberen er alles aan te doen om u als klant tevreden te stemmen. We hanteren erg soepele voorwaarden, en zijn altijd bereid om naar u als klant te luisteren. 

Dixis is gespecialiseerd in diensten in de Zorg sector. Zo kan Dixis assisteren in het afhandelen van administraties naar zorgverzekeraars, en biedt daar tevens een uitgebreid assortiment factureringsdiensten voor aan. 

SYS, Supporting Your Systems 
Al vanaf 1989 verzorgt SYS netwerkoplossingen en -support bij bedrijven binnen groot Amsterdam.
SYS behandelt eenvoudige gebruikersvragen, maar biedt ook complexe netwerkoplossingen en volledige beveiliging van het interne netwerk.

Binnen uw organisatie vormen onze experts, samen met uw huidige medewerkers, een vast team. Zij helpen u problemen te voorkomen. U gaat kostenreducerend te werk en u kunt uw bestaande of nieuwe netwerk efficiŽnt gebruiken.

Wat kunt u met het programma?
U kunt een compleet patiŽnten dossier aanleggen met NAW gegevens, waarbij u kunt aangeven waar men verzekerd is en welke huisarts men heeft. Verder kunt u een compleet EPD aanleggen, met ingescande gegevens (labuitslagen of foto's) en kunt u overige documentatie toevoegen. Voor eigen gebruik kunt u de status bijwerken, en voor verwijzend artsen kunt u brieven samenstellen. 

Verder kunt u al uw tariefsafspraken regelen die u maakt met de verzekeraars. Dit kan heel uitgebreid, per DBC (of zorgprduct) per component per verzekeraar/contractant. Ook kunt u standaard zorgprofielen samenstellen, en de tarieven van de verrichtingen vastleggen. Tevens zijn er (huis) artsen in te voeren, CTG verrichtingen (met tarieven), Uzovi verzekeraarscodes en omschrijvingen, en uitvoerend artsen + locaties voor de uitbestede onderzoeken. 

Uit het programma zijn diverse overzichtfuncties beschikbaar voor uw omzetgegevens. Verder kunt u bestanden aanmaken voor de facturering, en nota's voor particulieren meteen uitprinten. Er zijn ook diverse opties beschikbaar zoals een scanmodule, een Edi berichten module (secure email, Zorgmail, Zorgring). Ook is er een SMS notificatie module beschikbaar om no shows van uw patiŽnten te voorkomen. . 

 

 

 

Websites


www.dixis.nl 

 


www.sys.nl  

   
 

© 2013 Dixis